Rosegaar.nl & Booming.

BOOMING is de naam van het nieuwe ondernemersmagazine voor Uden, Odiliapeel en Volkel. Een business to business blad met de uitstraling van een volwaardig magazine. BOOMING gaat vier keer per jaar nieuws, achtergrondinformatie en interviews brengen over en voor ondernemers in de regio.

Vacature...

Denk jij in uitdagingen en oplossingen? En spreken termen als HTML5, CSS3, PHP, SEO, CMS, API, Parallax, JavaScript, JSON en jQuery jou aan?

Inschrijven voor crossevenementen

Inschrijven voor crossevenementen

De KTM Dag en Off-road Veghel organiseren beiden in oktober een crossevenement. Rosegaar.nl heeft een inschrijfmodule ontwikkelt voor hen waarmee zij ontzorgd worden in de inschrijfprocedure. De inschrijver betaald onmiddellijk zijn startgeld via iDeal, Mister Cash of Sofort en krijgt daarna zijn of haar inschrijfbewijs.

In ontwikkeling: Werknemers Informatiesysteem - WIS

WIS

Rosegaar.nl is bezig met de ontwikkeling van een realtime werknemersregistratiesysteem. Monitor en communiceer met uw externe medewerkers, de buitendienst, mobiele werkplaatsen of zelfs offshore. Gericht op o.a. payroll, bouw en de agrarische sector.

Een nieuwe huisstijl! Een nieuwe website!

De nieuwe website van Rosegaar.nl

Een nieuwe beleving en bijbehorende strategie. Rosegaar.nl staat niet stil en we willen iedereen maximaal op de hoogte houden van onze activiteiten, oplossingen en ideeën. Dat is ons visitekaartje. Wij hebben een nieuwe website waar we trots op zijn! Net zo trots als de websites die wij afleveren voor onze klanten, of misschien toch nét iets trotser. Nieuwe technieken en effecten, kortom: een totaal nieuwe digital solution voor Rosegaar.nl...

 
 

Wij werken voor...

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.