VACATURE: PHP Developer (Junior)

VACATURE: Front-end – Webdeveloper (Junior)

Als Junior PHP Developer bij Rosegaar.nl ontwikkel je leuke en uitdagende projecten voor onze klanten. Vanuit ons mooie kantoor in Uden werk je in een inspirerende en informele werksfeer samen met enthousiaste collega’s. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje Ping Pong of een spelletje op de Playstation! Wie durft?

VACATURE: Front-end – Webdeveloper (Junior)

VACATURE: Front-end – Webdeveloper (Junior)

Als front-end webdeveloper bij Rosegaar.nl ontwikkel je leuke en uitdagende projecten voor onze klanten. Vanuit ons mooie kantoor in Uden werk je in een inspirerende en informele werksfeer samen met enthousiaste collega’s. Daarnaast is er altijd ruimte voor een potje Ping Pong of een spelletje op de Playstation! Wie durft?

GDPR / AVG

GDPR / AVG door Rosegaar.nl

Op 25 mei 2018 moet uw organisatie voldoen aan De Europese privacyverordening algemene verordening gegevensbescherming (AVG). 

Blockchain

Blockchain Rosegaar.nl

Ruim twintig jaar geleden stond Internet in de kinderschoenen. De verwachtingen waren hoog, maar niemand had kunnen vermoeden dat Internet zich zo snel en op deze manier zou gaan ontwikkelen. Staan we met de Blockchain aan de vooravond van een soortgelijke revolutie? Rosegaar.nl volgt en onderzoekt deze ontwikkeling nauwlettend en we hebben als doel om in 2018 onze eerste Blockchain implementatie door te gaan voeren. Wordt vervolgd…

AR / VR

AR / VR - Rosegaar.nl

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zullen voor velen nog teveel aan "games" gerelateerd worden. Toch zijn deze technieken meer en meer geschikt voor dagelijkse toepassingen binnen uw organisatie. Rosegaar.nl ontwikkelt en onderzoekt de mogelijkheden om dagelijkse processen binnen uw (MKB) organisatie eenvoudiger en efficiënter te laten verlopen door slimme toepassing van deze technieken.

Inschrijven voor crossevenementen

Inschrijven voor crossevenementen

De KTM Dag en Off-road Veghel organiseren beiden in oktober een crossevenement. Rosegaar.nl heeft een inschrijfmodule ontwikkelt voor hen waarmee zij ontzorgd worden in de inschrijfprocedure. De inschrijver betaald onmiddellijk zijn startgeld via iDeal, Mister Cash of Sofort en krijgt daarna zijn of haar inschrijfbewijs.

In ontwikkeling: Werknemers Informatiesysteem - WIS

WIS

Rosegaar.nl is bezig met de ontwikkeling van een realtime werknemersregistratiesysteem. Monitor en communiceer met uw externe medewerkers, de buitendienst, mobiele werkplaatsen of zelfs offshore. Gericht op o.a. payroll, bouw en de agrarische sector.

Een nieuwe huisstijl! Een nieuwe website!

De nieuwe website van Rosegaar.nl

Een nieuwe beleving en bijbehorende strategie. Rosegaar.nl staat niet stil en we willen iedereen maximaal op de hoogte houden van onze activiteiten, oplossingen en ideeën. Dat is ons visitekaartje. Wij hebben een nieuwe website waar we trots op zijn! Net zo trots als de websites die wij afleveren voor onze klanten, of misschien toch nét iets trotser. Nieuwe technieken en effecten, kortom: een totaal nieuwe digital solution voor Rosegaar.nl...

 
 

Wij werken voor...

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.