VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

Wil jij werken aan leuke online projecten en onze klanten helpen bij hun online ontwikkeling? Wordt dan front-end developer bij Rosegaar.nl. Vanuit ons mooie kantoor in Uden bouwen wij bijzondere en innovatieve webprojecten in een informele en gezellige werksfeer. Klinkt dit als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen!

VACATURE: Back-end / Laravel Developer (40 uur)

VACATURE: Back-end Developer (40 uur)

Wil jij je helemaal vastbijten in ingewikkelde datastructuren, API's en portal systemen? Dan zoeken wij jou en dan zoek jij ons. Wij helpen onze klanten in hun bedrijfsvoering met webapplicaties die we graag koppelen aan hun bestaande systemen. Vanuit Uden werk je in een informele en gezellige groep van jonge mensen aan uitdagende projecten. Daarnaast is er altijd ruimte voor ontspanning. Voelt dit goed? Dan zijn wij een match voor elkaar.

AR / VR

AR / VR - Rosegaar.nl

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zullen voor velen nog teveel aan "games" gerelateerd worden. Toch zijn deze technieken meer en meer geschikt voor dagelijkse toepassingen binnen uw organisatie. Rosegaar.nl ontwikkelt en onderzoekt de mogelijkheden om dagelijkse processen binnen uw (MKB) organisatie eenvoudiger en efficiënter te laten verlopen door slimme toepassing van deze technieken.

Inschrijven voor crossevenementen

Inschrijven voor crossevenementen

De KTM Dag en Off-road Veghel organiseren beiden in oktober een crossevenement. Rosegaar.nl heeft een inschrijfmodule ontwikkeld voor hen waarmee zij ontzorgd worden in de inschrijfprocedure. De inschrijver betaalt onmiddellijk zijn startgeld via iDeal, Mister Cash of Sofort en krijgt daarna zijn of haar inschrijfbewijs.

In ontwikkeling: Werknemers Informatiesysteem - WIS

WIS

Rosegaar.nl is bezig met de ontwikkeling van een realtime werknemersregistratiesysteem. Monitor en communiceer met uw externe medewerkers, de buitendienst, mobiele werkplaatsen of zelfs offshore. Gericht op o.a. payroll, bouw en de agrarische sector.

 
 

Wij werken voor...

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.