VACATURE: Full-Stack Developer (40 uur)

VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

Wil jij werken aan leuke online projecten en onze klanten helpen bij hun online ontwikkeling? Wordt dan Full-Stack Developer bij Rosegaar.nl. Vanuit ons mooie kantoor in Uden bouwen wij bijzondere en innovatieve webprojecten in een informele en gezellige werksfeer. Klinkt dit als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen!

VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

Wil jij werken aan leuke online projecten en onze klanten helpen bij hun online ontwikkeling? Wordt dan front-end developer bij Rosegaar.nl. Vanuit ons mooie kantoor in Uden bouwen wij bijzondere en innovatieve webprojecten in een informele en gezellige werksfeer. Klinkt dit als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen!

VACATURE: Back-end Developer (40 uur)

VACATURE: Front-end Developer (40 uur)

Wil jij werken aan leuke online projecten en onze klanten helpen bij hun online ontwikkeling? Wordt dan Back-End Developer bij Rosegaar.nl. Vanuit ons mooie kantoor in Uden bouwen wij bijzondere en innovatieve webprojecten in een informele en gezellige werksfeer. Klinkt dit als muziek in de oren? Laat dan snel van je horen!

AR / VR

AR / VR - Rosegaar.nl

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) zullen voor velen nog teveel aan "games" gerelateerd worden. Toch zijn deze technieken meer en meer geschikt voor dagelijkse toepassingen binnen uw organisatie. Rosegaar.nl ontwikkelt en onderzoekt de mogelijkheden om dagelijkse processen binnen uw (MKB) organisatie eenvoudiger en efficiënter te laten verlopen door slimme toepassing van deze technieken.

Inschrijven voor crossevenementen

Inschrijven voor crossevenementen

De KTM Dag en Off-road Veghel organiseren beiden in oktober een crossevenement. Rosegaar.nl heeft een inschrijfmodule ontwikkeld voor hen waarmee zij ontzorgd worden in de inschrijfprocedure. De inschrijver betaalt onmiddellijk zijn startgeld via iDeal, Mister Cash of Sofort en krijgt daarna zijn of haar inschrijfbewijs.

In ontwikkeling: Werknemers Informatiesysteem - WIS

WIS

Rosegaar.nl is bezig met de ontwikkeling van een realtime werknemersregistratiesysteem. Monitor en communiceer met uw externe medewerkers, de buitendienst, mobiele werkplaatsen of zelfs offshore. Gericht op o.a. payroll, bouw en de agrarische sector.

 
 

Wij werken voor...

 

 

Wilt u meer weten over onze werkwijze
of wat Rosegaar.nl voor uw organisatie kan
betekenen? Wij nemen graag contact met u op.